top of page

ERVARINGEN

Gespecialiseerd in burn-out, stress en vermoeidheid.

WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN OVER MIJ

​​"De massages bij Liesbeth zijn intens ontspannen momenten voor mij. Gedurende mijn burn-out heb ik veel aan haar massages gehad. In die periode voelde ik me niet in balans en gezond. Ik begon met een lijst van allerlei kwalen die inmiddels voor een groot deel zijn opgeruimd.

Liesbeth masseert de diepe pijnpunten op een prettige manier uit mijn lichaam. Door haar behandelingen ben ik veel dieper en prettiger in mijn lijf gekomen. Ik ervaar bij de massages zowel lichamelijk als mentaal een diepe ontspanning.

 

Liesbeth is een gedreven shiatsu-therapeut die haar kennis met veel aandacht inzet."

- Jeannet, (57) onderwijs manager -

"Vandaag ben ik voor het eerst bij Inner Balance Shiatsu geweest. Een bijzondere ervaring en volgens mij precies wat ik nodig heb om oude pijn los te laten. Liesbeth, gaf me meteen een veilig en welkom gevoel. Ik ben blij!"

- Katja (40) - adviseur/coach -

"Met fysieke en mentale spanningsklachten kwam ik terecht bij Liesbeth. Middels een uitgebreide, persoonlijke en professionele intake heeft Liesbeth mij kennis laten maken met shiatsu-therapie en haar werkwijze. Liesbeth stelde mij op mijn gemak, nam alle tijd en gaandeweg de behandeling kwam de ontspanning en rust.

 

Ik had o.a. last van hartkloppingen en rugklachten en deze zijn sterk verminderd. De behandelingen helpen mij naar een betere balans in mijn drukke leven. Ik blijf er zeker gebruik van maken. Het is een cadeau voor mijn lichaam en geest."

- Marloes (41) business coach -

"Liesbeth is een fijn toegankelijk persoon, waarmee ik direct verbinding voelde. Ze is uitermate competent, en op een prettige manier met haar vak bezig. Ze stelt de juiste vragen. Ondertussen heb ik 5 behandelingen van haar mogen ontvangen. Mijn klachten (chronisch van aard) zijn in deze periode sterk afgenomen. Als je body of mind wat achterstallig onderhoud heeft, kan ik Liesbeth heel hartelijk aanbevelen!"

- Chantell (45) office manager -

"Toegewijd, aandachtig, nuchter: zo ervaar ik de shiatsu behandelingen door Liesbeth. Ze ‘leest’ goed wat er in mijn lichaam aan de hand is, en legt na afloop helder uit wat ze heeft gedaan en waarom.

Haar aanpak is niet ‘grote stappen, snel thuis’, wel onderzoekend en heel specifiek op de persoon gericht – ze weet wat ze doet.

 

Door de behandelingen verdwijnen allerlei zeurende pijntjes, slaap ik beter, voel ik me ontspannen, energiek en geaard. Met meer ruimte van binnen – alsof mijn systeem is doorgeblazen."

 

- Barbara, (51) senior redacteur -

"Ik ervaar shiatsu als een totale ontspanning. Het maakt bij mij spanningen in mijn lijf los, waardoor ik me minder opgejaagd voel. Ik heb ook bijna nooit meer hoofdpijn.

Liesbeth voelt goed aan wat mijn lichaam nodig heeft. Na afloop voel ik me nog dagenlang helemaal opgeladen en is er rust in mijn hoofd."

- José, (42) haptonoom -

"Vanaf het begin was mij duidelijk dat Liesbeth's keuze voor shiatsu een juiste was. 

Door shiatsu word ik mij bewuster van de energetische staat van mijn lichaam en hoe deze tijdens een behandeling wordt beïnvloed. De ene keer verkwikkend, de andere keer rustgevend, al naar gelang wat er nodig is.

Liesbeth weet de juiste analyse te maken voor een goede behandeling en ze geeft adviezen vanuit de TCM die mij helpen naar een gezondere manier van leven."

- Marcel, (50) autonoom fotograaf -

​"De werking van shiatsu en de aanpak van Liesbeth spreken mij enorm aan. Je voelt je op je gemak, terwijl ze toch heel diepgaand werkt.

Het lukte haar al heel snel mijn schouderklachten, die een fysiotherapeut niet weg kreeg, te laten  verdwijnen.

Shiatsu heeft een diep effect op mijn hele lichaam en ook mijn humeur."

- Richard, (39) ict-specialist -

​"Ik had al heel lang slaapproblemen. Al na twee behandelingen bij Liesbeth sliep ik ineens de hele nacht door. De massages zijn heel ontspannend."

- Tessa, (28) psycholoog -

Recente berichten

Gespecialiseerd in burn-out, stress en vermoeidheid.
bottom of page